Dr. Vandana Roy

Dr. Vandana Roy


Dr. Vandana Roy is the Dean Faculty of Medical Sciences, University of Delhi and Director
Professor & Head Department of Pharmacology, Maulana Azad Medical College &
Associated Hospitals. She is an alumnus of Delhi University. She did her PhD in the area of
Drug Policy from University of Delhi and the FAIMER Fellowship in medical education from Christian Medical College Ludhiana (affiliated to FAIMER Philadelphia, USA) and is a member of National Academy of Medical Science. She has over 27 years of experience as a medical educator and researcher. She has worked extensively in areas related to Improving access to quality, essential medicines for patients. As well as improving their rational use both at the Delhi State and National level. At the National Level she has been an Expert Member of various Government Committees involved in preparation of the National list of essential medicines, Committees overseeing Policy related to Use of Anti-tuberculosis drugs in India, planning the National Action Plan for curtailment of Antimicrobial Resistance, National Policy for treatment of Viral Hepatitis etc. She was an elected member of the Academic Council of University of Delhi from 2004- 2008. Has been working on curriculum reforms, creating educational environments and newer methods in teaching methodology- specifically how to make teaching relevant and useful in resource poor situations. She has been on academic committees of Medical Council of India, Diplomate of National Board of Examinations, University of Delhi involved in curriculum reforms.

About the author 

stmconferences

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Xin lưu ý rằng có rất nhiều khách hàng đang nhầm tưởng gữa HD SAISON và HD Bank! Thực ra nếu xét ở gốc độ phía ngoài nhìn vào thì có vẻ HD SAISON cũng là một ngân hàng nhưng thực ra họ là công ty tài chính nha. Đặc biệt, từ ngày 18 04 2023, HD SAISON dành tặng đến 500 triệu đồng cho 1.000 công nhân, người lao động tại tỉnh An Giang đăng ký gói vay ưu đãi thành công. Không chỉ hỗ trợ về mặt lãi suất, thông qua chương trình này, HD SAISON mong muốn được đồng hành, thấu hiểu và chung tay góp sức chăm lo đời sống của những người công nhân đang phải đối mặt với nhiều thách thức, khó khăn như chi phí sinh hoạt gia tăng, làn sóng cắt giảm nhân sự, rủi ro nếu phải tìm đến tín dụng đen…
    https://quebeck-wiki.win/index.php?title=Vay_fe_credit_có_an_toàn_không
    Hiện tại, khi khách hàng vay tiền bằng Sim Viettel của FE Credit, mức lãi suất từ 1,4% đến 2,95% tháng. Lãi suất cho vay cũng có thể thay đổi tùy theo hạn mức tín dụng và thời gian trả nợ của khách hàng. Như vậy gói vay tiền sim Viettel ngân hàng Quân Đội không được hỗ trợ. Thực chất đây là khoản vay của công ty con ngân hàng MBBank phát hành. Nhưng khi vay vốn sẽ có lãi suất cao hơn so với những gói vay tại ngân hàng Quân Đội. Trước khi đăng ký vay, bạn nên tính toán và cân nhắc. Vay tiền theo sim Viettel là hình thức vay vốn online dành dành cho khách hàng là chủ sở hữu của thuê bao sim Viettel. Đây là hình thức vay tín chấp nên người vay không cần thế chấp tài sản, không cần chứng minh thu nhập hay sự bảo lãnh của người thân.